17. lokakuuta 2015

Hernesaaren ranta

Syysauringon lämmittäessä katuja voi vielä katsella taaksepäin ja muistella kesäviikonloppuja. Vauhdikas kesä ja kiireinen syksy ovat syynä päivitystahdin hitauteen, pahoittelut siitä!

Yhtenä heinäkuisena sunnuntaina taivalsimme brunssille Hernesaaren rantaan, josta oli pikavauhtia tulossa uusi kaupunkilaisten suosima kohtaamispaikka. Muovipalmujen huminassa saattoi niinä muutamina aurinkoisina päivinä istua aurinkotuoleilla ja bongailla ohikulkijoita - tai Cheekin paatteineen.

Hernesaaren rannassa tarjottiin myös viikonloppubrunssia. Brunssi oli ihan kiva. Ruoka-aineiden laatuun oli selvästi panostettu, mutta molempien fiilis oli, että jotain jäi puuttumaan. Ehkä se oli hieman ontuva palvelu (uutuuden karheutta?) tai kokonaisuuden hieman hukassa oleva punainen lanka, mene ja tiedä. Testikertamme osui keskikesälle, kenties meno parani kesän loppua kohden - onko kokemuksia?

Ainakin tunnelma puisen terassirakennelman sisällä oli viihtyisä. Ulkopuolellakin olisi voinut istua, mutta siellä vaanivat aggressiiviset lokit. Sääliksi kävi kanssaruokailijoita, jotka saivat huitoen taistella lintuja vastaan. Yritä siinä sitten syödä.


Hernesaaren ranta on sinänsä hauska idea. Ennen tyhjälle alueelle nousi ruokapaikkojen keskittymä ja hiekkarantatunnelma. Muutaman kerran kävin paikalla lounaallakin, toinen meistä myös lauantaibileissä. Toimii niinkin.


Propsit aloitteesta, mutta toteutus vaatii vielä hieman hienosäätöä toimiakseen todella hyvin. Ehkä ensi kesänä!

Ladies Who Brunch

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch