7. syyskuuta 2014

Brasserie Kämpin sunnuntaibrunssi

Kesä on nyt virallisesti kruunattu luksusbrunssilla, josta olemmekin haaveilleet pitkään! Puitteet brunssille olivat parhaasta päästä, joten odotukset tätä brunssia kohtaan olivat koholla. Brasserie Kämp sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla eikä sen lämmitetty lasiterassikaan ole hullumpi.Pöytiä koristavat valkoiset pöytä- ja lautasliinat sekä tavallista paremmat astiat. Palvelukin oli ensivaikutelman perusteella kohteliasta ja eurooppalaisempaa.

Brunssi kustantaa 39 euroa (kuohuviinin kanssa 45€) ja sitä tarjoillaan sunnuntaisin klo 12-16.

Alkuruokapöydässä oli neljää eri salaattia, punajuurilohta, silliä, katkaraputerriiniä, paahdettua kalkkunanrintaa, gazpachoa sekä lämmintä parsakeittoa.

Pääruokana savustettua bbq-häränkylkeä, Kämpin punaviinissä ja yrteissä haudutettua makkaraa, sienilasagnea, ja ihan mainiota kasvisquichea. Häränkylki oli mielestämme melko tulista! Leipävalikoima oli ihan hyvä, mutta ei kilpaile vastapäätä sijaitsevan Fazerin kanssa.

Jälkiruokabuffet sai meiltä täydet pisteet. Herkkusuita hemmotellaan mm. macarooneilla, amerikkalaisilla pannukakuilla, suklaamoussella ja tyrnillä (parasta!), mustikkapannacottalla, hedelmillä ja taivaalliselta maistuvalla juusto-passionkakulla. Myös juustonystäville löytyy useaa eri juustoa ja hedelmäkompotteja.


Jossain vaiheessa aiemmin mainitsemamme palvelu alkoi heiketä. Astioiden kerääminen kesti, eikä meiltä tultu kysymään haluammeko brunssin kanssa kahvia tai teetä. Kahvi ja tee muuten eivät sisälly muuten hintavan brunssin hintaan, mikä tietenkin harmitti meitä. Tilasimme kuitenkin testiksi yli neljän euron hintaisen espresson, joka osoittautui ihan hyväksi. Laktoosittomasta maidosta ei ole tietoa, mutta oletus on, että tämän tasoisesta paikasta sitä pitäisi löytyä.


Muutoin juomapuolella oli tarjolla itsetehtyjä mehuja, joista me maistoimme karpalo-minttumehua. Mehu oli todellakin niin hyvää, että ajattelimme taikoa sitä itse kotona.


Brunssi on kalliimmasta päästä, mutta ei meidän mielestämme vastaa täysin palvelua ja laatua tai odotuksia. Vastaavaa ja runsaampaa brunssia tarjoillaan Fazerilla ja Klaus K:lla. Ympäristöstä ja viihtyisyydestä satelee lisäpisteitä, vaikkakin jouduimme istumaan sisällä. Sisätiloissa on häiritsevän meluista. Emme kuitenkaan täysin teilaisi tätä brunssia, vaan tämän brunssin voi pitää korvan takana merkkipäivien varalle tai suositella turisteille/omille vanhemmille.

+ puitteet, pöytäliinat ja astiastot
+ mehut
+ jälkiruokapöytä
- palvelu
- kahvi lisämaksusta
- kasvissyöjille vähän vaihtoehtoja
- allergeenitiedot puuttuu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch