1. kesäkuuta 2013

Kippo frozen yogurt

Jo ainakin vuosi sitten joku kyseli Kippo-postauksen perään. Tässä se nyt on - vihdoin! Kippo on Iso Roobertinkadulla sijaitseva pienen pieni frozen yogurt/smoothie-kahvila. Kahvila siksi, että a) sieltä saa myös kahvia ja b) muutamia istumapaikkojakin on.

Tarjolla on marjoja, hedelmiä, suklaata ja vaikkapa lakritsia
 Kipon erikoisuus on frozen yogurt tai FroYo eli "jääjugurtti". Niitä saa eri kokoisia ja lisukkeissakin on mistä valita: on marjoja, suklaarouhetta, kookoshiutaleita ja vaikkapa lakritsia. Laktoosirajoitteistani johtuen jääjgogurtti on vielä maistamatta, vaikka Kippo tarjoaa myös soijajogurtista tehtyä herkkua. Sen kerran kun meinasin sitä ostaa, soijajogurttilaite oli rikki. Mutta kaveri maistoi aitoa ja alkuperäistä ja tykkäsi.

Mustikka-mango-kookoshiutalesmoothie mantelimaidolla
Smoothieita sen sijaan olen maistanut senkin edestä! Niitä on eri kokoisia (alk. 4,90 e) ja tavallisen maidon lisäksi voi valita smoothien soija- tai mantelimaitoon tehtynä. Jälkimmäisistä olen kokeillut molempia ja tykännyt. Viime aikoina olen innostunut mantelimaidosta, ja uusin lemppariyhdistelmäni onkin mantelimaito, mustikat, mango tai mansikat sekä kookoshiutaleet. Ja mikä parasta, marjat sekä muutama muu lisuke ovat kotimaisia! 

Kippo on pelastanut monet kiireiset päivät, kun töistä on pitänyt juosta tukka putkella jonnekin ja syömään ei ehdi. Silloin nappaan mukaani smoothien, joka on kuin terveellistä pikaruokaa. Ja mikä oivallinen vaihtoehto jogurtti tai smoothie onkaan näillä aurinkoisilla (jos ei ihan Lapin helteitä vastaavilla) keleillä!

Kippo on pieni perheyritys, joten sitä on kiva kannattaa. Palvelukin on ystävällistä - kokeilemaan vaan allihopa!

+ Kiva konsepti
+ Viihtyisä
+ Ruokarajoitteiset huomioitu: maidon lisäksi tarjolla on soija- ja mantelimaitoa sekä soijajogurttia
+ Laktoositonta kahvimaitoa
+ Kotimaisia marjoja, myös luomua
- Sisälle mahtuu vain muutama, mutta onneksi ulkona on tuoleja

S

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch