11. huhtikuuta 2013

Turku: Di Trevi

 Välillä tuntuu, että Turussa on paremmat keskihintatason ravintolat kuin Helsingissä. Mahtuuhan Helsinkiinkin pari helmeä, kuten vaikkapa Punavuoren Tori, mutta Turussa tuntuvat viihtyisyys, rento tunnelma ja hyvä ruoka kohtaavan. Tai ainakin sisareni on ovelasti osannut viedä meidät ruokailemaan parhaimpiin paikkoihin! Viime visiitti Di Treviin Turun keskustassa oli jälleen kiitettävä esitys.


Di Trevi sijaitsee kivenheiton päässä Turun keskustan Sokoksesta, hieman ennen joenrantaa. Saman kadun varrelta löytyy myös Blanko, joka tarjoaa kovasti kehuttua brunssia (seuraavana listalla). Menimme ravintolaan eräänä perjantai-iltapäivänä neljän maissa. Yllättävää kyllä, koko ravintola oli loppuunbuukattu! Perjantaina neljältä? Tähän en ole tottunut. Pöytä kuitenkin löytyi eräänlaiselta baaritiskiltä. Di Trevin hampurilaisia on kehuttu, joten kompromissi istumapaikan suhteen oli hinta siitä, että ruokaa sai eteensä.

Valitsin listalta Di Trevi -burgerin. Hampurilainen maksaa 16 euroa, ja rahalla eteen tuodaan "talon täyslihapihvi lammas/nauta, aiolia & bbq-majoneesia, cheddaria, pekonia ja sipulirengas." Itse tilasin hampurilaiseni ilman pekonia, koska täytettä tuntui olevan ihan riittävästi ilmankin. Hampurilaispihvi oli erinomainen, samoin kaikki lisukkeet ja mukana tulleet maalaisperunat. Valehtelematta paras Suomessa syömäni hampurilainen.

Sisareni tilasi omenapiirakkaa (8 e), joka on kuulemma parasta ikinä. Maistoin. Oli se. Mahtava keksintö yhdistää keksinmuruja, jäätelöä ja lämmintä omenapiirakkaa!

Lämmintä omenapiirakkaa, jäätelöä ja keksimuruja
Ravintolan sisustus jatkaa rentoa tunnelmaa. Sisustuksessa on käytetty paljon puuta, hauskoja yksityiskohtia ja kauniita astioita. Pidin erityisesti lampuista, puutynnyreistä ja siististä yleisilmeestä.


Suosittelen kokeilemaan Di Treviä, jos Turussa päin liikkuu. Myös ravintolan lounasta, viinilistaa ja drinkkejä on kehuttu blogosfäärissä. Pöytä kannattanee varata etukäteen, ainakin jos perjantaina mielii paikalle.

+ Helppo sijainti
+ Kiva sisustus
+ Erinomaiset hampurilaiset
+ Kattava ruokalista
+ Hyvät jälkkärit
+ Rento tunnelma
- Istumaan ei välttämättä mahdu
- Palvelu ok, mutta asiakasystävällisempiäkin tarjoilijoita on tullut nähtyä

P.S. Missä tarjoillaan mielestäsi Helsingin parhaat hampurilaiset? Suomen parasta hampurilaista etsittiin Trendissäkin - yllä kehutun Torin kasvisburgeri pääsi listalle (ja syystä).

S

2 kommenttia:

 1. Kovin samanlaisia ajatuksia ja kokemuksia di Trevistä! Perjantaina emme myöskään päässeet puhelimella läpi vaikka yritimme useamman henkilön voimin varata pöytää lauantaille. Ja tosiaan, asiakaspalvelussa on mielestäni aika paljonkin parantamisen varaa vaikkakin ensimmäisestä vierailukerrasta sekin on paranemaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Hauska kuulla, että muillakin on samansuuntaisia kokemuksia paikasta. Onneksi asiakaspalvelun parantaminen onnistuu pienilläkin askelilla, joten toivotaan, että palvelu on pian yhtä hyvää kuin ruoka!

   S/LWB

   Poista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch