27. joulukuuta 2012

La Torrefazionen brunssi

La Torrefazione tarjoaa nyt myös brunssia! Me lähdimme joulun alla selvittämään, maistuuko brunssi yhtä hyvältä kuin Torren kahvi.

Europppa-brunssi
Torrefazionen sijainnissa ei ainakaan ole moitittavaa. Helsingin ydinkeskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitseva La Torrefazione on tarjonnut helsinkiläisille kahvia, lounaita, aamiaista ja mukavan näkymän keskustan vilskeeseen toisesta kerroksesta jo vuodesta 2009. Kahvilan sisustus on juuri sellainen, jollaista hyvältä brunssipaikalta voi toivoa - viihtyisä, lämmin, jännittävä ja tyylikäs.

La Torrefazione tarjoaa brunssia lauantaisin 9.00-12.00 ja sunnuntaisin 10.00-13.00. Me testasimme brunssin lauantaina yhdentoista aikaan, eikä silloin ollut kovinkaan ruuhkaista. Normaalistihan Torresta on vaikeaa saada pöytää. Tosin ehkä kaikki ihmiset olivat jouluostoksilla? Brunssille hintaa tulee 14,50€ tai 18,50€ (sunnuntain brunssiin sisältyy vohveli.) Brunssivaihtoehtoja on kolme: Saaristo, Suomi ja Eurooppa.

Suomi-brunssi
Me testasimme Suomen ja Euroopan. Suomi-brunssiin kuului mm. moniviljaleipää, karjalanpiirakka, leikkeleitä, leipäjuustoa, lakkahilloa, jogurttia ja mysliä. Eurooppalaista brunssifiilistä hakeva saa maistella perinteisempiä brunssimakuja: croissanttia, munakokkelia, makkaraa, pekonia, brietä ja mangojogurttismoothieta. Brunsseihin kuuluu myös apelsiini- tai omenamehu ja erikoiskahvi. Laktoosittomasta tarjonnasta on huolehdittu asianmukaisesti!

Maistuva ja täyteläinen latte + latte art!
Annoskoko oli juuri sopiva eikä jälkkäriä jääty kaipaamaan. Erikoiskahvi oli suuri plussa, mutta ehti jäähtyä laakeissa kupeissa, kun oli niin paljon maistettavaa. Me olemme tottuneet hakemaan kahvin jälkiruoan yhteydessä, mutta on ymmärrettävää, että koska tilaukset tuodaan pöytään, niin voisi olla vaikeaa pitää silmällä, milloin on kahvin aika.

Ja miltä brunssi sitten maistui? Pekoni oli juuri oikein paistettu, croissantti erinomainen (tuore, ilmava ja rapea), tuoremehu hyvää ja leipäjuusto hilloineen oli yllättävää. Kehuja saavat myös mysli ja jogurtti sekä mangojogurttilisuke, joka kävi jälkkäristä.

La Torrefazionen brunssi on kompakti ja toimiva kokonaisuus. Asiakaspalvelu oli ja on ollut myös aina hyvää. Brunssi on ehdottomasti suositeltavan arvoinen, ja ainakin me haluamme maistaa myös Saaristo-brunssia!+ Viihtyisä ympäristö
+ Hinta-laatusuhde kohdillaan!
+ Erikoiskahvi
+ Laktoositon tarjonta
+ Pöytiintarjoilu
+ Hauskat, riittävän erilaiset brunssikokonaisuudet
- Kahvi jäähtyi
- Torresta on yleensä vaikea löytää pöytää, joskaan tällä kertaa se ei ollut ongelma

M & S

2 kommenttia:

 1. Kuolasin jo joku aika sitten La Torrefazionen julkaisemia kuvia uudesta brunssista. Tämä on pakko päästä testaamaan. :P

  p.s. Inhoan muuten ravintolan nimeä, miksi se ei voi olla vähän yksinkertaisempi?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päädyimme Torren brunssille melkeinpä vahingossa. Olimme menossa aamiaiselle, mutta yllätykseksemme huomasimmekin, että viikonloppuisin tarjotaan brunssia. Ja mehän olimme kärppänä paikalla! Tällä kertaa tarjonta vastasi odotuksia. Kannattaa käydä!

   S/LWB

   Poista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch