21. marraskuuta 2012

Brunssi Tukholmassa: Cafe Egoïste

Jokunen viikko sitten vietin viikonloppua Tukholmassa äitini kanssa. Olimme päättäneet tankata kunnolla ennen shoppailumaratonia, joten ystäväni suosittelemana testasimme uudehkossa Mood-galleriassa sijaitsevaa Cafe Egoïstea. Mood-galleria sijaitsee kivenheiton päässä NK:sta, eli aivan Tukholman keskustassa.


Egoïste on tunnelmallinen ja nuorekas, ranskalaistyylinen pikku kahvila ja on ehkä eniten tunnettu lautasen kokoisista korvapuusteista!! Baaritiskin vitriinissä keikkui myös muista toinen toistaan maukkaamman näköisiä leivoksia ja pullia.

Brunssia tarjoillaan viikonloppuisin klo 12.00-17.30. Me saimme nopeasti pöydän ikkunan vierestä, mutta paikka oli täynnä yhden maissa. Paikkaan voi tehdä myös pöytävarauksen!


Brunssilla ei ole seisovaa pöytää vaan kaikki on tilattava listalta. Otimme cappuccinoa, teetä, munakasta (omelette "Fines Herbes" med ost och skinka) ja tulista kanasalaattia (kycklingsallad "Indochine"). Annokset oli kauniita ja isoja ja brunssin hinnaksi kahdelle hengelle noin 35 euroa.

Cafe Egoïsten cappuccino oli todennäköisesti parasta, mitä olen koskaan maistanut. Vaahdon rakenne oli täydellinen, kahvi maukasta ja pisteenä iin päälle cappuccino oli koristeltu latte art -kuviolla. Kahvilasta ei saanut tavallista mustaa teetä, mikä harmitti teefanaatikko-äitiäni, mutta marjatee oli mielestäni todella hyvää ja se tarjoiltiin suurista Egoïsten nimikkokupeista.
Cafe Egoïste on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka, jos on käymässä Tukholmassa ja haluaa piipahtaa brunssilla, aamiaisella, lounaalla tai ihan vaan korvapuustikaffella.

 
+ täydellinen cappuccino
+ hyvää ruokaa
+ moderni ja mielenkiintoinen sisustus
+ nopea ja ystävällinen palvelu
- ei seisovaa pöytää


M

 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch