17. syyskuuta 2012

Putte's Bar&Pizza


Väkeä ravintolassa riitti vaikka olikin arki-ilta. Ravintolassa on mukavan kansainvälinen tunnelma, yhdestä jos toisestakin pöydästä kuului ainakin englantia, ranskaa ja italiaa. Tunnelma on muutenkin viihtyisä: lämmin, hämärä ja taustalla soi hyvä musiikki. Palvelukin oli paitsi ystävällistä myös ripeää - väenpaljoudesta johtuen luulimme odottavamme pizzoja vähintään puoli tuntia, mutta ne olivatkin pöydässä kymmenessä minuutissa! Ainut vapaa pöytä löytyi kajareiden vierestä, ja ystävällinen tarjoilija kävi kysymässä josko haluamme äänenvoimakkuutta pienemmälle - ihan kiva, eipä tarvinnut huutaa vierustoverille naama punaisena.
 

Kuten joku arvostelija eat.fi:ssä toteaakin, Putte'sin pizzalista on lyhyt mutta vakuuttava. Hinnat vaihtelevat 10 ja 16 euron välillä. Tarjolla on spesiaaleja ja perinteistä Margharitaa. Valitsimme molemmat listalta Funghi-nimellä kulkevan sienipizzan, jonka täytteenä oli tällä kertaa herkullisia kanttarelleja (muistaakseni noin 13 e). Pohjaan ei kuulunut tomaattia lainkaan, mutta se ei haitannut, sillä maku oli kohdallaan ja nälkä lähti! Palan painikkeeksi tilasimme talon valkkaria, hyvää sekin.

Ravintolan tila on hieman kolho, mutta sopivalla tavalla rosoinen (makukysymys). Valaistus, puheensorina ja musiikki kuitenkin tekevät sen, ettei kolkkous vaivaa. Tosin päivällä en ole ravintolassa käynyt, näkymä voi päivänvalossa olla hyvinkin erilainen. Alakerrassa näytti olevan lisäksi jonkin sortin bilemesta viikonloppuja varten.

+ Sijainti
+ Erinomainen palvelu
+ Hyvät pizzat
+ Kiva tunnelma
+ Pizzan sai laktoosittomana kun pyysi jättämään mozzarellan pois
- Sienipizzan rucolaa olisi voinut käsitellä jotenkin

S

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch