3. elokuuta 2012

Sushibar + wine

Uudenmaankadun Sushibaria on syystäkin hehkutettu tässä blogissa. Kampin serkku Sushibar + Wine saa sen sijaan lähinnä risuja. Tämä ei ollut ensimmäinen kertani Kampissa, mutta paikka ei ole koskaan erityisemmin vakuuttanut.

Tapasimme äitini ja siskoni kanssa arki-iltapäivänä kello kolmen jälkeen Sushibar + winessa. Ravintolassa ei ollut ruuhkaa, sillä mitään after work -ryntäystä ei ollut vielä syntynyt. Tästä huolimatta ruokaa sai odottaa tunnin! Se on mielestäni liikaa jopa sushille - varsinkin, jos tuhottoman pitkästä jonotusajasta ei mainita etukäteen.

Ruoan saapuminen kesti lopulta niin kauan, ettei äitini ehtinyt jäädä edes syömään. Nälkäkin oli jo yltynyt niin kovaksi, että sisareni uhkasi syödä syömäpuikkonsa, jos ruokaa ei ala näkyä. Fiilis oli siinä vaiheessa jo aika lailla mennyt eikä palvelusta liiemmin ollut tunnelman nostattajaksi.


Itse sushissa ei ollut valittamista, se on taattua sushibar-laatua. Tarjottimelle kasasimme kapris-lohimakeja, lohinigirejä sekä tamago-, inari- ja avokadonigirejä. Tamagot ja inarit ovat lohen lisäksi ehdottomia lemppareitani, eivätkä ne pettäneet tälläkään kertaa.

Sushibar + wine on Uudenmaankadun ravintolaa nuorempi, mutta sisustuksessa ei ole mielestäni onnistuttu läheskään yhtä hyvin. Siinä missä Uudenmaankadun ravintola on avara, valoisa ja harmonisen mustavalkoinen, Kampin Sushibar + wine tuntuu jotenkin... no synkeältä. Periaatteessa sieltä löytyy samoja huonekaluja ja astioita, mutta se ei siltikään yllä alkuperäisen Sushibarin tasolle. Punavuoren mustavalkoinen tila tuo Marimekon astiaston esiin todella kauniisti - Kampissa samaa efektiä ei ole.

Syön vastedeskin sushini Uudenmaankadun Sushibarissa. Kampin suhteen olen luovuttanut.

+ Ruoka on taattua sushibar-laatua
+ Astiasto on kiva
+ Huonekalut Artekia
+ Terassi
- Äärettömän hidas palvelu
- Palvelussa muutenkin parantamisen varaa
- Kuumuus
- Epäsiistit wc:t

S

2 kommenttia:

 1. Minulla on Kampin paikasta ihan samanlaisia kokemuksia. Olen antanut paikalle useita uusia tilaisuuksia, mutta aina sama juttu;

  - pitkät odotusajat, myös take away -tilauksia vastaanotettaessa (vaikka ruokailijoita on vain kourallinen)
  - usein sushien raaka-aineita puuttuu (tätä ei kuitenkaan ole hyvitetty mitenkään, ainoastaan mainittu siinä vaiheessa kun annos on annettu mukaan tai tuotu pöytään)
  - tympeä palvelu

  Onneksi sushipaikkoja tulee koko ajan lisää, joten huonoissa ei tarvitse roikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistasi! On tosiaan harmillista, että näin keskeisellä paikalla oleva ravintola ei viitsi panostaa palveluun. Mutta asiakkaat äänestävät jaloillaan, huonoihin paikkoihin on turha jäädä roikkumaan, ihan kuten sanoit.

   P.S. Meille voi myös vinkata uusista hyväksi havaituista/testaamisen arvoisista sushipaikoista!

   S/LWB

   Poista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch