27. heinäkuuta 2012

Pori: Cafe Steiner

Kävin kahdesti lounaalla kivenheiton päässä Eetunaukiolta sijaitsevassa Café Steinerissa. Ensimmäinen käynti ei ihan mennyt nappiin: ensinnäkin kahvilaan on kyllä palkattu sesongin ajaksi kiitettävästi harjoittelijoita, mutta koulutus lienee jäänyt kesken. Ensin sain väärää tietoa tuotteiden laktoosittomuudesta, ja seuraavaksi kassa laskutti salaatista kolminkertaisen hinnan (jonka huomasin vasta maksettuani - oma moka, pitäisi katsoa ennen kuin näpyttelee pin-koodin masiinaan!)


Mutta itse ruoka on hyvää. Salaattiin saa valita päälisukkeen (kana tai kala) sekä kolme muuta lisuketta (esim. aurinkokuivattuja tomaatteja, vuohenjuustoa, parmesaania, artisokkaa tai vaikkapa melonia). Salaatin hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan - täytettä on melkein enemmän kuin itse salaattia! Ja hinta vain 7,90 e. Lisukevaihtoehtojakin on niin monta, että erilaisia yhdistelmiä riittää vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Ensimmäiseen salaattiin valitsin lämmintä kanaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa ja saksanpähkinöitä. Koska kassalla ilmeni, ettei feta ollutkaan laktoositonta kuten tarjoilijapoika väitti, sain uuden salaatin, jossa feta korvattiin parmesaanilla. Toisella kertaa kasasin salaattini pestokanasta, vuohenjuustosta, melonista ja jostain kolmannesta, jota en tähään hätään muista. Maistui!

Salaattinsa voi nauttia joko sisätiloissa tai ulkona. Itse valitsin terassin, joka on kuitenkin niin varjossa, että jopa aurinkoisena päivänä siellä tulee kylmä. Sisätilat eivät nekään ole erityisen viihtyisät, vaikka ihan siistit kyllä. Kahvila sijaitsee kauppakäytävän varrella ja jonoa on ovelle asti, joten hälinä ja ahtaus vaivaa. Tänne tullaankin ruoan takia, ei ympäristön.

+ Edullinen hinta
+ Hyvä ruoka
+ Salaatti on todella täyttävä ja lisukevaihtoehtoja on runsaasti
+ Leivokset näyttivät herkullisilta
+ Patongit myös erinomaisia
- Harjoittelijat pitäisi kouluttaa kunnolla ennen sesonkia
- Pitkät jonot
- Viihtyisyydessä parantamisen varaa
- Terassi varjossa

S

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch