26. kesäkuuta 2012

Fratello Torrefazione vol. 2

Kävin Fratello Torrefazionessa työpäivän päätteeksi kaveriporukassa, kaatosateen piinatessa kaupunkia. Kadut uivat vedessä, joten Stockmannin kellon alta piti päästä nopeinta reittiä kunnon kahville. Ruokaakin piti saada. Aleksin La Torrefazione oli tuttuun tapaan täynnä, joten kipitimme urheasti Aleksia pitkin Kluuville ja astetta tilavampaan Fratelloon. (Edellisen arvion löydät täältä.)

Ja mikä ilo tätä uitettua työläistä kohtasikaan! Fratellosta saa tätä nykyä laktoositonta kahvimaitoa! (Palautteeni on luettu, jes!) Barista tosin ehti jo unohtaa pyytämäni laktoosittoman maidon tilauksiamme valmistellessaan, mutta korjasi asian nopeasti siitä huomautettuani. Pahoittelut ja kaunis sydämenmuotoinen latte art myöhemmin oli kuin lipsahdusta ei olisi tapahtunutkaan. Sitä paitsi sain uuden kahvin niin ripeästi, ettei siitä mitään haittaa edes ollut.

Nälkä oli kova, joten perinteisen cafe latten (3,90 e) rinnalle tilasin chèvre-leivän monijyväsämpylällä (6 e). Leivässä oli herkullisen vuohenjuuston lisäksi marinoitua punasipulia, rucolaa ja punaista pestoa. Nam!
Chèvre-leipää ja cafe latte
Toinen ystävistäni tilasi samaisen leivän ciabattalla ja latte macchiaton (3,90 e), jotka molemmat saivat kehuja. Kolmas meistä tyytyi minttujäätelöön, joka sekin oli kuulemma taivaallista.

Parasta tässä reissussa? Olen vihdoin löytänyt uuden kantakahvilani!

+ Se laktoositon maito
+ Todella hyvä kahvi
+ Tilaa
+ Ystävällinen palvelu
+ Herkullinen leipä
- Ei valittamista!

S

4 kommenttia:

 1. En ole varma jahka olette arvostelleet tämän jo, mutta olisi kiva kuulla mielipiteet cafe Esplanadista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja kiitos toiveesta, laitetaan listalle :) Kahvilassa on kyllä käyty, mutta arvostelu uupuu. Korjataan tämä pikimmiten!

   S/LWB

   Poista
 2. Olen niin iloinen, että tekin piditte Kluuvin Torresta! Siitä on salakavalasti muodostunut myös minun kantapaikkani. Kahvi on taivaallista! Herkkuvalikoima voisi olla isompi, mutta toisaalta arvostan sitä, että nykyinen valikoima on kaikilta osin laadukas. Miljöö toimii yllättävän hyvin, vaikka aluksi karsastin kauppakeskusympäristöä. Sohvat ja tyynyt ovat todella mukavia ja siistejä. Akustiikka toimii: vaikka ihmisiä on paljon, eivät desibelit nouse liikaa. Palvelu on aina ripeää ja ystävällistä. Torre on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs tähän lisäämään :D Näin se on! Johan siellä piti taas tänään käydä nappaamassa jäälatte työpäivän piristykseksi.

   S/LWB

   Poista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch