7. toukokuuta 2012

Fazer polttaribrunssina

Menneenä viikonloppuna Kluuvikadun Fazerin brunssi tuli testattua myös polttaribrunssina. Toimii! Pöytä varattiin hyvissä ajoin etukäteen, jotta koko poppoo mahtuisi saman pöydän ääreen.Kakkuja oli aamupäivän aikana tarjolla viittä eri sorttia, joten juhlatunnelmaan virittäytyminen kävi helposti. Valittavana oli kinuskikakkua, Sacher-kakkua, prinsessakakkua ja kahdenlaista moussekakkua. Muutenkin ruoka oli taattua Fazer-laatua, ja kaikkea oli riittämiin.


Moni seurueesta oli Fazerilla brunssailemassa ensimmäistä kertaa, ja jokainen vieras ihasteli tarjonnan määrää. Pois lähdettiin hyvillä mielin ja täysin vatsoin. Brunssilla pärjäsi pitkälle iltapäivään asti, vaikka aktiviteetteja riitti ja liikkeellä oltiin monta tuntia. Ainut miinus on kallistunut hinta: brunssista saa tätä nykyä pulittaa 18,90 euroa.

S

4 kommenttia:

 1. Fazerin brunssin jälkkärivalikoima on kyllä mieletön! Ainoa miinus tulee kovin meluisasta ruokasalista. En tiedä kierrättääkö se kupolinen katto sitä ääntä, vai mistä se johtuu, että kuulen viiden pöydän päässe juteltavat asiat aivan selvästi.

  Hinnan nousua en ihmettele, vaikka toki se harmittaa.. Siihen hieman reippaaseen 16 euroon (jolla itse söin brunssia viimeeksi) ei saa mistään vastaavaa sapuskaa!

  VastaaPoista
 2. Äänen kiertäminen on kyllä totta, veikkaan, että se on juuri se kupoli. Isossa porukassa sitä ei niin huomannut (vai kiertääkö se sitten vähemmän sivussa), mutta jos on kaverin kanssa kahdestaan istunut salin puolella kuulee kyllä kaiken mitä viereisissä pöydissä jutellaan.

  Viimeksi kun kävimme M:n kanssa brunssilla hinta oli 17,90 e, joten eihän se nousu kova ole :D Ja kyllä siitä ruokamäärästä maksaakin!

  S/LWB

  VastaaPoista
 3. Arvostelu Alian brunssista olisi mahtava saada tänne sivulle! Olen vain kuullut hyviä asioita paikasta, mutta en vielä itse ole sitä ihanuutta päässyt kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Lisätään toivelistaan :)

  S/LWB

  VastaaPoista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch