20. huhtikuuta 2012

Lounaalla Dylan Pinkissä

Jo useampi viikko sitten vietin työkavereideni kanssa läksiäisiäni lounaan merkeissä. Maassa oli vielä paikoitellen lunta, mutta kevätaurinko pilkahteli jo taivaalla. Paikaksi valikoitui Dylan Pink, joka sijaitsee Pitäjänmäessä toimistorakennusten keskellä. Sijainti on autoilijan kannalta hieman hankala, koska parkkipaikkoja on keskellä päivää todella rajoitetusti. Meillä kävi tuuri, ja autopaikka löytyi suoraan talon edestä! Paikalle pääsee myös junalla, lähin asema on Valimo.

Salaattipöytä
Sijaintinsa kannalta Dylan Pink lienee suunnattu lähinnä työpaikkaruokailijoille, sillä harva meistä eksyisi keskelle Pitäjänmäen yritysaluetta vapaa-ajallaan. Dylan Pink tarjoaa kuitenkin myös brunssia sunnuntaisin. Sisustus on kivan värikäs, valkoiset lamput ja Bob Dylanin kuvilla vuorattu seinä tuovat oman säväyksensä omaperäisyyttä, mutta kalusteet ovat väsyneet ja kolkot. Porukassa mietimme, että tunnelma on vähän ruokalamainen. Sisustus on silti viihtyisämpi kuin Arabian Dylanissa.

Lounaan saa valita keitosta, salaattipöydästä, lämpimästä noutopöydästä ja niiden yhdistelmistä. Noin yhdeksällä eurolla saa keiton, salaatin ja käsittääkseni myös lämpimän ruoan. Koska salaattivalikoima oli täälläkin valtava (ja täyttävä!), jäivät lämpimät ruoat kaikilta kokeilematta.

Keittoa sen sijaan söimme: bataatti-chilikeitto oli todella maukasta. Jännä makuyhdistelmä, tätä voisi kokeilla vaikka kotona! Jälkiruoaksi saa kahvia tai teetä ja 20 sentillä Arabian Dylanin brunssiltakin tuttuja tuulihattuja. Kahvi on tavallista suodatinkahvia ja tee Nordströmin irtolehtistä.


Dylan Pink on mitä erinomaisin lounaspaikka, jos sattuu olemaan lähistöllä. Oman osani työpaikkalounaita syöneenä voin sanoa, että tämä lounaspaikka on siitä paremmasta päästä. Brunssista ei ole (ainakaan vielä) kokemusta, mutta Meanwhile in Longfield on sen käynyt testaamassa ja arvostelun voi lukea täältä.

+ Valikoima
+ Maku
+ Hinta-laatusuhde
+ Erikoisruokavaliomerkinnät näkyvillä
+ Ystävällinen palvelu
+ Hauskat sisustusyksityiskohdat
- Sijainti ja parkkipaikkojen vähyys
- Ruokalamaisuus, joka johtuu lähinnä kalusteista
- Ei laktoositonta maitoa

S

1 kommentti:

  1. Dylan Pinkin lounas on kyllä huippu! Kävin siellä viimeeksi maanantaina. :) Brunssi on myös oikein mukava. Salaatit ovat minusta ehdottomasti paikan parasta antia.

    VastaaPoista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch