5. maaliskuuta 2012

Fazerin brunssi

Viime brunssista olikin jo aikaa!

Fazerilla oli jo pääsiäinen
Keväisenä lauantaiaamuna suuntasimme brunssille perinteikkääseen Kluuvikadun Fazeriin, joka oli jo valmiina pääsiäisen viettoon. Pöytävarauksia ei enää edellisenä iltana otettu vastaan, mutta kahvilan puolella paikkoja oli vielä puoli kymmenen maissa. Jonot näyttivät kasvavan yhdentoista jälkeen huomattavasti. Mutta meidän mielestä oli ihan ok tulla aamiaiselle ja lähteä brunssilta!

Kyllä tällä nälkä lähtee!
Fazerin brunssi on yksi hintavimmista, mutta tarjontaan olimme molemmat tyytyväisiä. 17,90 18,90 19,50 euron hintaan brunssipöydät on katettu kahdella eri salaatilla, hyvällä valikoimalla hedelmiä ja tuoreella Fazerin leivällä. Esimerkiksi kurpitsansiemensämpylä oli todella herkullinen. Brunssin croissantti on pieni ja kovahko, mutta annettakoon se anteeksi tällä kertaa.


Tarjolla on myös jogurttia, mysliä ja marjoja, omena- ja appelsiinimehua sekä laktoositon karpalo-pellavansiemensmoothie. Herkkusuita Fazerissa hemmotellaan letuilla (jotka voi koristella hillolla, kermavaahdolla, suklaakastikkeella ja marianne-rouheella. Namskis!)

Kakkuja joka lähtöön
Jälkkäripöydälle annamme täydet pisteet. Tarjolla on useita kakkuja ja konvehteja. Myös jälkkärijuustoja oli useampaa eri lajiketta. Brunssiin kuuluu taviskahvia, mutta brunssin yhteydessä asiakkailla on mahdollisuus ostaa erikoiskahveja puoleen hintaan. Lämmitetty maito oli mukava yllätys! Ja maidosta puheenollen, tällä brunssilla laktoosi-intolerantikkoja ei todellakaan ole unohdettu! Hienoa!

Kokonaisuutena brunssi on ehdottomasti rahan arvoinen! Kaikki oli hyvää, mitään ei puuttunut, eikä mitään ollut liikaa. Olemme nähneet runsaampiakin brunsseja - enemmän leikkeleitä ja juustoja, enemmän lämpimiä ruokia, mutta me ainakin saimme vatsat täyteen! Ilmapiiri on hienostunut, mutta ei jäykkä.

Pientä miinusta annetaan pöytien sekavuudesta. Kuulimme useiden ihmisten mainitsevan, että eri pöydissä on eri ruokia ja aluksi oli vaikea hahmottaa, missä on mitäkin. Pahimpaan ruuhka-aikaan haarukat ja leivät loppuivat, ja kakkuvalikoimakin vaihtui, joten prinsessakakku jäi maistamatta. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen, jos haluaa istua ravintolan puolella (tosin omasta mielestäni ravintolan akustiikka on heikko ja häiritsevä.) Tästä brunssista tuli kuitenkin kaikkien aikojen suosikkini, joten voin sitä suositella!

+ Keskellä Helsinkiä
+ Leipävalikoima
+ Kakut ja suklaa
+ Laktoosittomat tuotteet

+ Palvelu (likaiset astiat kerättiin tasaiseen tahtiin pois)
- Sekavuus ja liikaa ihmisiä
- Kahvissa ei kehumista

P.S. Kiitos rakkaat lukijat blogimme mainitsemisesta top-listoillanne. Niistä on tullut tosi tsemppaava fiilis! =)

M ja S

5 kommenttia:

 1. Fazerin brunssi on kyllä loistava. Ainoa miinus tulee ruuhkaisuudesta ja melusta.. Isolla porukalla paikassa on todella vaikea vaihtaa kuulumisia, sillä ääntä on nostettava todella korkealle. Mutta kyllä täälä voisi taas jossain välissä käydä, se jälkkäripöytä konvehteineen on ihan loistava. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana blogi!! Löysin sen vasta vähän aikaa sitten ja brunsseja rakastavalle ihmiselle juttujen lukeminen on suuri ilo :)

  VastaaPoista
 3. Hei Laura! Tosi kiva kuulla, tervetuloa lukijoiden joukkoon :) Ja muista toki ehdottaa paikkoja, joista arvosteluja haluaisit, jos sellaisia mieleen tulee! :)

  S/LWB

  VastaaPoista
 4. oikeastaan haluaisin kuulla Kalevankadun Sis. Delistä. Sinne olimme joku aika sitten menossa, mutta vaihtui taas vanhaan tuttuu fasuun :)

  VastaaPoista
 5. Sattuipa hyvin! Se on nimittäin käyntilistallamme kärkipäässä, päivitystä on siis luvassa mahdollisimman pian :)

  S/LWB

  VastaaPoista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch