9. marraskuuta 2011

Fratello Torrefazione

Kävin toistamiseen uudistuneeseen Kluuviin avatussa Fratello Torrefazionessa, joka sijaitsee kätevästi yliopistoa (Porthaniaa) vastapäätä. Molemmilla kerroilla väkeä on ollut tungokseksi asti, mutta istumaan on silti aina mahtunut. Kahvilan sisustus on tummasävytteinen ja oikein viihtyisä. Pieni kauppakeskus-fiilis kahvilassa silti on, varsinkin kun käytävän toisella puolella on tietokoneliike neon-värisine kyltteineen.

Tarjolla on jos jonkilaista kahvia - ja hyvää sellaista! Punavuorelaisen kahvipaahtimon Kaffa Roasteryn kahveja saa ostaa myös kotiin vietäväksi. Työpäivän päätteeksi valitsin suosikkikahvini latten (3,80 e), kuten myös ystäväni. Kahvin seuraksi voi valita croissantin, pain au chocolat'n, täytetyn leivän (6 e) tai vaikkapa smoothien (4,50-4,70 e). Edellisellä kerralla mukanani ollut ystäväni otti täytetyn leivän, jossa oli parmankinkkua, rucolaa, pestoa ja mozzarellaa. Hyvin näytti maistuvan!


Koska baristoja on kassalla vain yksi, palvelu ei ole turhan ripeää, mutta väliäkös sillä. Ainut miinus tulee siitä, että laktoositonta maitoa ei ole tarjolla - hylaa ja soijamaitoa kylläkin.Vaikka soija onkin terveellistä, juon silti mieluummin kahvini maitoon tehtynä. [Update 25.6.2012] Ilokseni sain todeta, että ainakin Fratellosta saa tätä nykyä laktoositonta kahvimaitoa. Ja miten hyvältä kahvi maistuikaan! Tämän myötä Fratellosta voi hyvinkin tulla kantakuppilani...

+ Hinta-laatusuhde
+ Erittäin hyvä kahvi
+ Kiitettävä teevalikoima
+ Runsaasti maittavia vaihtoehtoja kahvin seuraksi
+ Puu sisustusmateriaalina, mukavat tuolit
- Laktoosittoman maidon puute
- Lievä kauppakeskus-fiilis
- (Verkkainen palvelu)

[Edit: Uudemman arvion voit lukea täältä]

S

2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä arviosta :) Viihtyisä paikka, mut ehkä tosiaan hieman liian "kauppakeskusmainen". Latte oli hyvää, kuten seurakin! Ps. mahtava blogi!

    VastaaPoista

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch