17. marraskuuta 2011

Kesämuistoja - Kahvila Sävy

Elokuun lopulla me, punavuoren mimmi ja krunikan friidu teimme maakuntamatkan Sörnäisiin, jossa kävimme tsekkaamassa metroaseman kulmilla, erittäin keskeisellä paikalla sijaitsevan kahvila Sävyn. Päivä oli todella aurinkoinen, joten nappasimme pöydän kahvilan seinustalta - osittain myös siksi, että kahvila oli erittäin pieni.

Pienestä koostaan huolimatta tunnelma oli jotenkin tosi siisti. Sävyä pyörittää kalliolaistunut pariskunta ja täytyy kyllä sanoa, että kahvilaan on välittynyt sellainen kotoinen fiilis, että ihan kuin olisimme olleet hetken kylässä. Juttelimme hetken kahvilan sisustuksesta. Palvelu oli tosi miellyttävää! Osittain rappaamaton seinä on hauska yksityiskohta. Lattia oli vanhanaikainen valko-punaruudullinen.

Sävystä sai erinomaista, suorastaan taivaallisen hyvää ja ammattimaisesti valmistettua kahvia. Tilasimme cappuccinot. Pariskunta oli itse paikalla ja barista loihti kaffeen myös cappuccino art -kuviot. Tarjolla oli pikkukeksejä, suklaata ja vastaleivottuja croissantteja, jotka olivat kyllä superhyviä.

Istahdimme cappuccinojen ja croissanttejen kanssa ulos. Pöydän ohi kulki kaikenlaista sakkia ja viereen istahtivat Reino & the Rhinos bändin pojat levytystauollaan. Ihan onnistunut reissu!


+ Kahvi
+ Sisustus
+ Croissantti kilpailee stadin parhaan tittelistä for sure!
- Ohikulkijat

M (& S)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Herättikö teksti ajatuksia? Kysy tai kommentoi - me vastaamme!

Copyright © 2014 Ladies Who Brunch